16 december 2012

Helgens läger


Skönt fjälltrött i både kropp och huvud, är det mer än tillåtet att gena lite. Så jag dristar mig till att stjäla en av mina FB-kompisars, tillika förälder i Almåsa AK:s facebookuppdateringar:
Fantastisk skiddag med barnen i Drommen, Pärsklavin, Poliser, Fjällräddning, Ambulans,Helikopter, skoters, lavinhundar o n'StorEriks porträtt på väggen i receptionen...en komplett skiddag med Almåsa AK.
Lägg till detta att det faktiskt var två av dem och dessutom ett intensivt och högljutt parti Pictionary - och helgen är komplett! Att jag då glömt reservbatterier till kameran hemma och valde att lägga min tid på skidåkning och umgänge i stället för fotografering faller bara in i den icke-fotograferings-period jag för övrigt befinner mig i för tillfället.  Men nu är det God Natt!

4 kommentarer:

  1. Jag skulle också vilja bli sådär skönt trött efter en utomhusdag i backen. och när jag skrivit det så kommer jag ihåg hur ont jag fick i knäna sist och ångrar vad jag sagt.... jag har skottat en massa snö idag och är trött pga det. Det känns också bra. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skotta är ju betydligt nyttigare. Säkert blir man lika trött och du bor ju redan till fjälls :)

      Radera
  2. Det verkar som om det var fult upp med upplevelser för barnen :)
    Vi brukar åka till Kungsberget för att sonen ska åka med sin snowboard. Jag kan inte åka skydor men ramla och bryta handleden har jag efrarenhet med :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. I ärlighetens namn åker jag definitivt skidor mer för min egen än för barnens skull. Trots träningsvärken i vaderna som gjorde entré igår :)

      Radera