29 december 2012

MellandagarTack vare en hundpromenad blev det äntligen lite bilder. Härligt månsken har vi haft, det årliga renbesöket är på plats, men igår tog blåsten i och idag både snöar och stormar det rejält. Sonen, som såg "Die Hard" tillsammans med textläsande mor igår kväll,  hade ställt väckaren på halv nio för att åka skidor, han sover ännu när det blivit tidig eftermiddag.  Själv konstaterade jag med en blick ut genom sovrumsfönstret vid åtta att vädret inte inbjöd till någon skidutflykt direkt, så jag somnade om och sov till halv tolv!! Skönt med ett uns av panikvarning.

Gårdagen gick åt till en stadstur - klappar som skulle bytas, syn som skulle kollas och pass som skulle beställas (jo - vi HAR bokat en resa till sambons födelsedag!) och det hela avslutades med ett parti bowling och besök på Max tillsammans med grannens dotter och barnbarn. De var jätteduktiga, vilket var svårt att ta för den yngste sonen som nog är världens sämste förlorare - alla kategorier. Kul med lite aktiviteter i alla fall. På hemvägen passade jag på att stanna på jobbet och fixa lite inför årets slut när jag ändå åkte förbi - skönt att få det gjort.

Nä, en kaffetår till på det här, så är det nog bara att trotsa vinden och bege sig ut till ett gäng hungriga kossor. Snöfallet verkar i alla fall tillfälligt ha lugnat sig.

3 kommentarer:

 1. Sovmorgon lät ju väldigt trevligt. Det var länge sedan. Fotomontaget var lika trevligt det.Det ser så snyggt ut som du har arrangerat det. Här har vi en "bowlingspelare" som har insett att förlora skulle vara mindre trevligt så då följer man inte ens med dit. =) Ha ett Gott nytt år nu, med resor , jobb, kossor gubbar, ungar och allt som ingår.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig och gänget hemma ett riktigt Gott Nyt År!
  Tack för att du delar med dig. Vi ses som vanligt här i bloggen nästa år! :)
  Kram. Tali

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma till er!!!

  SvaraRadera