8 januari 2013

Dagens händelse

Det ser ut som att den bara blev trött och la sig på sidan för att vila lite. Sanningen är att plogkäpparna är borta sedan grannen körde i diket på exakt samma plats på Nyårsdagen. Den danske chauffören fick möte, höll ut och vips! Men han klarade sig helt och hållet oskadd. Där låg visst en lastbil i november också, innan snön kom. Men den trixades upp rätt snabbt. Denna var fullastad med foder, så sambon (som numera är fullproppad med receptbelagda värktabletter och inte känner av ryggen lika mycket längre) och sönerna har varit engagerade mest hela kvällen med lossningen, medan jag varit i Norge och gränsbyn på jobbmöten. 

Men tur ändå att lastbilen blev "trött" på rätt sida krönet, annars hade den kunnat landa rakt i vårt vardagsrum (varifrån den nedre vänstra bilden är tagen).

8 kommentarer:

 1. Huvva, man ska ha tur ibland! Har tittat runt lite här inne nu. Förstår att ni har en tuff tid och skickar styrka och värmande tankar!

  SvaraRadera
 2. Ooops, tur att det gick bra.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Oj så otäckt!
  Tur att det gick så bra som det gick ändå.

  SvaraRadera
 4. Det kunde ha gått illa! Tur att ingen skadade sig.
  God natt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Eftersom många har matlådor med sig till jobbet och värmer direkt i micron, så rekommenderades de att hälla upp maten på en tallrik och värma istället.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Jaha så kan det också gå, tur det gick bra och att det finns hjälp att få. Önskar dig en riktigt trevlig helg. Kramar Katarina :O)

  SvaraRadera
 7. Såg ju rätt otäckt ut, men när vi väl träffat den helt oskadde chauffören kunde vi inte låta bli att dra på smilbanden lite också...

  SvaraRadera