22 januari 2013

Hinner inte

ens läsa uppdateringarna hos favoriterna. Flöjer runt mellan svärfar på lasarettet, svärmor på äldreboendet, barnen härhemma och jobbet. Däremellan bär jag flissäckar mellan förrådet och pannan, för naturligtvis gick en växel till skruven sönder. Just när det är -24 ute.

Glädjer mig åt oväntat besök av guddotter med bror och mor i lördags, en lång härlig skidtur och att granen och tomtarna blev bortforslade, ett sagolikt månljus (som jag inte lyckas fotografera) och uppmärksamheten en av bygdens ICA-affärer fått i helgen.

Men, handen på hjärtat - var är vi på väg, när en vanlig, hederlig, ärlig välkomsthälsning får så stor uppmärksamhet? Borde ju vara den  naturligaste sak i världen att man hälsar sina nya grannar välkomna......

7 kommentarer:

 1. Som jag skrev när någon undrade samma sak: I en bättre värld höjer ingen ett ögonbryn. Men när den motsatta reaktionen översvämmar medierna är det klart att det här ska ha uppmärksamhet efter förtjänst.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är jättekul att Bogge och ICA Ladan får så mycket positivt respons - välförtjänt och jag gillar det skarpt!!! Tro inget annat. Men som sagt, det känns lite beklämmande att vår värld inte är bättre än så....

  SvaraRadera
 3. Sker det oftare och vi får lika stor kännedom om det som om snålhet och misstänksamhet så blir det kanske lika normalt snart:)

  SvaraRadera
 4. Usch! Det låter som en jobbig tillvaro just nu. Hoppas det lugnar ner sig. Förstår att du inte hinner läsa bloggar. Det gör inte jag heller med nån reda just nu.
  Styrkekram!!!

  SvaraRadera
 5. Nej jag håller med Myran här uppe, hoppas det lugnar ner sig. Och att läsa bloggar är kanske inte prio ett i ditt liv nu. Så ta det lugnt med det och känn ingen press.
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Men jösses vad du har det körigt nu då.. Hoppas det snart lugnar ner sig runt dig..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Inget lugn i sikte ännu, men snart så.... Gäller att vara optimistisk!


  SvaraRadera