20 februari 2014

En del dagar

....börjar inte lika bra som andra. Sambon har skött fjöset några dagar och liksom "hoppat över" att köra utgödslingen. Resultat: en stor hög som måste handskottas för skraporna orkar inte med, dessutom en skrapa som lossnat. Mitt dyngdyk med huvudet före lönade sig när jag hittade den längst ner i kanalen ut, där den satt sig på tvären. Men nu är det "fint" igen.

Hur som helst tog det längre tid än jag räknat med, så det blev till att ringa företagaren jag bokat möte med kl 09.30 och be om att få skjuta på det en halvtimma. Tror han uppskattar att jag tog en omväg via duschen före vårt möte. 

5 kommentarer:

 1. Hahaaa, ja det tror jag också faktiskt!!!!! Du fick mig att småle lite så här på förmiddagen men jag kan tänka mig att du log så lagom...
  Hoppas den fortsatta dagen blir bra iallafall.
  Kram Britta

  SvaraRadera
 2. Du har minst sagt ett varierande liv Anneli. Inte läge att sitta och pilla navelludd nå hemskt mycket. Ha en trevlig helg. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 3. Karlar!! Say no more...
  /Sjôntorparn

  SvaraRadera
 4. Vilket skitgöra, rent ut sagt!

  SvaraRadera
 5. Jo jag tycker nog att det var lite humor med det skitgörat själv :) Och framförallt känner jag mig riktigt nöjd över att ha klarat och löst problemet på egen hand.

  SvaraRadera