5 februari 2014

Redan februari

Ja, här ramlar dagarna förbi i en aldrig sinande ström och ett tempo jag önskar jag vore utrustad med själv. Svärfar är kvar på sjukhuset. Ingen diagnos fastställd ännu, men han är långt ifrån kry. Sambon har varit in och hälsat på några gånger medan jag ägnat mig åt att åka på Skoterevent i Storåbränna med sönerna, mer eller mindre sovit bort en dag när jag borde ha städat och åkt på studieresa med Vaajma till Funäsdalen (är verkligen förtjust i det stället!!)

Allt är lite som vanligt med andra ord.

Skotereventet var kul med galna halsbrytande skoterhoppskillen Martin Söderlund. Jag kunde ju inte hålla mig utan var tvungen skrika lite när han viftade med benen högt över husnocken. Sedan körde Jocke Smålänning en skytteshow, nog så imponerande fastän det misslyckades mer än vanligt för honom på grund av kärvande gevär i minusgraderna. F och jag passade på att provköra lite olika skotrar. Fastän F fick äran att testa en Assault blev nya Polaris Indy vår favorit. Men det är klart, en Yamaha Viper hade vi inte heller tackat nej till ;) En klassisk hamburgare och lite gofika hann vi även med.

Söndagen var vikt för städning, men så blev inte fallet, riktigt. Jag var aningens för trött. Lite fick vi ändå undanstökat, men desto mer bakat blev det eftersom F tog skotern och hämtade granntjejen som har ambitioner att bli konditor. Alla sätt att minska äggmängden är ju bra - sålde även 30 till, faktiskt.

Jo just ja, i fredagskväll storstädade vi fjöset ( hmmm man kan ju fundera över prioriteringsordningen där....) och på söndagseftermiddagen byggde vi en sjukavdelning till en höna som skadat ena ögat. Jag har baddat med koksaltlösning varje dag och faktiskt tycker jag hon ser lite bättre ut. Är ju som vanligt alldeles för blödig och om mig och kring mig för att komma till beslut när det rör sig om en eventuell avlivning.

Väl hemma efter en (som vanligt) givande och inspirerande benchmarketingtripp drog vi på Byakamp. Är toknöjd med att jag åkte nästan en mil skidor och ändå hade energi till en sparktur med hunden när vi kommit hem. Bara sådär.

6 kommentarer:

 1. Det verkar vara hos dig allt händer.
  Sitter du någonsin still??

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha Kreativa, Anneli har myror I brallor. Jag blir glad att du har roligt och vilar. Det ar roligt det med. XXXX

  SvaraRadera
 3. Det låter hemskt trevligt i alla fall.
  Du gör det bra som hinner, städa du fjöset för huset står kvar!
  och vad det gäller hönan är jag precis likadan. =)

  SvaraRadera
 4. Kul har du haft det å du vet ju vad vi gjorde i helgen mindre kul men jag ryckte upp mig på söndagen när sambon for och fiskade, storstädade, handlade och åkte till skridsko plan med barnen. blev imponerad på min lilla dotter vad duktig hon blivit på skridskorna sen jul helgen, bjöd syster med familj på lunch fika sen kom gubben hem med en massa fisk då for dottra och jag till ås ridskola och tittade på när kusinen red. Kram vi får höras... är ni hemma på söndag? om vi skulle ha vägarna förbi. Linda

  SvaraRadera
 5. Här händer det saker! :) Vilken häftig bild- skotern i luften.
  Kramen!

  SvaraRadera
 6. Jojomen - är väl svaret till er alla :)

  SvaraRadera