10 februari 2014

En vecka går så fort

Verkar som att jag tog helt knäcken på mig själv förra tisdagen. Inget mera har blivit gjort eller skrivet sedan dess. Jo, ja jag har ju förstås jobbat, men någon mer skidåkning blev det inte, bara ytterligare en sparktur med hund utan krasch. Annars var jag mest bara trött och somnade i soffan, så svaret på Kreativas fråga är - JA! Ja, jag sitter ofta och still och gör ingenting. Det är väl därför det blir så intensivt de dagar jag verkligen gör något.

Som i helgen - skidåkning med klubben i alla dess former på lördagen, skoteråkning och takskottning och det sedvanliga hemmastöket. På söndagen ville F till backen igen, så då tog jag med längdskidorna och snurrade på i deras lilla spår en stund. På kvällen åkte vi till byn på andra sidan berget och så fick jag glädjande nog lämna ifrån mig kassösrsysslan. Tusen tack!! I gengäld blev jag värvad till FUB. Och de har jag väl tänkt i snart 13 års tid att vi borde gå med, men det har liksom aldrig blivit av. Ändring på det. Nu!

Och så har ju OS börjat, så nu är det ju extra snärjigt. Två silver (Kalla & Hellner i Skiathlon) så långt och en massa skrik i soffan. Sedan har det ju blivit en hel del andra fina placeringar också från fjärde och nedåt. Och idag gläds vi med favoritkillen Martin Fourcade som välförtjänt fick räkna in ett OS guld till sina samlingar.

3 kommentarer:

 1. Det verkar vara mycket trevligt på programmet hur som helst =)
  OS ja, det är mycket man inte vill missa...tänk om man fick tillgodoräkna sig alla kilometer man "avverkar" på något sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då skulle man varit vältränad. Fast detta året förlitar jag mig mest på radion eftersom de flesta tävlingar går på arbetstid.

   Radera
 2. Välkommen till FUB!! Jag har varit med sen 2005 tror jag. Har lärt mig så otroligt mycket och fått så mycket hjälp och kunskap. Jag blir förtvivlad ibland när jag ser föräldrar som inte vet vilket ben de ska stå på i sin förtvivlan. Det finns hjälp att få! Gå med i FUB så har du åtminstone någon att prata med.
  Vem vet, vi kanske ses på nåt möte nånstans i Sverige.

  SvaraRadera