18 februari 2014

Vardagskombo

OS rullar vidare, dock utan nya medaljer de senaste dagarna. Det känns som att längdlandslaget överlevererar medan andra har det tyngre. Vi väntar med spänning på Skicrossen.

Annars har det töat och blåst nu i dagarna tre. Dock med lite inslag av sol, men ändå. Gillar kallsnön betydligt bättre än sörjan som sedan fryser till is så folk halkar och bryter både armar och ben av sig.

Så den egna längdåkningen har jag lagt åt sidan tills termometern visar på minusgrader igen. Tänkte i stället åka på gympa igår, men så uppdagades det att sonen hade NO-prov idag och som vanligt hade han väl inte läst på som han borde. Det blev en kompromiss - för varje halvtimmas plugg körde vi en Wii Sport utmaning på 15 minuter. Naturligtvis förlorade jag, men kombinationen gjorde gott för både knopp och kropp. Sedan kom den andre sonen med sin padda och spelade de rivigare utslagna mellolåtarna, så köket förvandlades till värsta discogympasalen. Tur vi har långt till grannarna, annars skulle de väl undra.....

När killarna kröp till sängs fick jag äran att städa buss och göra ett besök i mitt hobbyrum = tvättstugan. Och så tog jag med skräckblandad förtjusning och bokade en annorlunda weekendresa, bara för mig.

4 kommentarer:

 1. Även jag , som inte är ett dugg sportintresserad satt med hjärtat i halsgropen både på Lördag och Söndag.. Jag tror minsann att jag fällde en tår också..
  Spännande med din weekendresa :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Ja, visst har det varit trevligt att följa våra svenska kämpar i OS och kul när det ger lite medaljer också.
  Bra att du tänker på dig själv - det behöver du!
  Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 3. Tack för peppet!
  Här har snöat 1 dm inatt!
  Skotta eller vänta på att det ska töa bort - det är frågan?
  Ha en fin torsdag!
  Kram

  SvaraRadera