29 januari 2012

Ännu en dag att lägga till samlingarna

Nämen, det mesta har vi faktiskt hunnit med. Ett hus ostädat och oavpyntat ännu. Men det kommer. I stället blev det en dag i backen idag. Vilken känsla att åka dit och åka bara för ens eget höga nöjes skull, utan att leda barngrupp, utan att jobba och ha ansvar. Och föret var det allra bästa. Nöjd så!

Träffade även en hoper bekanta, så klart. Visade sig att vi var många som haft träningsvärk efter förra helgens övningar. På lite olika ställen, dock. He he... Och kanske har jag värvat en ledare till klubbens träningar. Hoppas!

Bloggen förblir nog bildlös ett tag till. Här är ju alltid fullt upp medan ljuset är bra, och sedan, innan mörkret faller, när jag har tid, då har jag lagt stativet på ett alldeles väldigt bra ställe. Hittar det ta mig sjutton inte sedan nyårsaftonen. Jag undrar jag var jag kan ha lagt det.....

Återstår nu endast att vara syster duktig den här kvällen och förbereda lite inför morgondagens arbete. Sedan tänkte jag ställa kompassriktningen mot sängen före midnatt, för en gångs skull.

2 kommentarer:

  1. Så förståndigt att ta till vara på vackert väder och skidåkning istället för städning. Vissa saker har en förmåga att bara inte finnas längre. Just nu är två av våra batteriladdare till små digitalkameror totalt borta. Fattar bara inte....

    SvaraRadera
  2. ... ja, jag letar ännu....

    SvaraRadera