19 september 2012

Arg

så det ryker ur öronen!!

Att jag går på det, gång på gång?? Att jag aldrig lär mig!!!

Härmed lovar jag dyrt och heligt att aldrig, aldrig mer i hela mitt liv köpa eller ingå ett avtal av något slag via telefon utan att först ha fått se ett skriftligt dokument som jag kan gå igenom i lugn och ro.

Mitt slarv och godtrogenhet kommer att kosta min arbetsgivare minst 5 000 kr. Pengar som vi inte har. Pengar som jag bär ansvar för att vi hittar finansiering till. Just nu känns det enklast att jobba gratis en vecka. Blir bara så less. På mig själv och alla dessa telefonförsäljningsbolag som utnyttjar unga, pigga, glada snabbpratande ungdomar till att snärja och linda oss godtrogna runt lillfingret. För det är ju inte försäljarnas fel att marknaden ser ut som den gör.

Aaaarrrggghhhh!!!

6 kommentarer:

 1. :O) Dagarna springer i väg och jag kom på att det var ett tag sedan som jag gjorde ett besök hos dig.
  Jag förstår din frustration, dessa telefonförsäljare har verkligen övertalningsförmåga. Hoppas att det ordnar sig. Må så gott. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera
 2. Åh fy sjutton! Jag gjorde också nån sån där grej och gick på nåt med försäkringar i våras och det var ett evigt ringande hit och dit för att bli av med skiten.
  Strax efter det skulle vi byta TV-tjosan (vet inte vad det heter men valet stod mellan Viasat och ja???) Där blev vi också rejält lurade och vi har hållt på och krånglat med det hela sommaren, det känns nästan hopplöst sånt där.
  Din grej som dessutom drabbade jobbet måste kännas jättejobbigt. Men hoppas det går bra ändå.
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Oj Då! :( Jag brukat aldrig låta dem prata till punkt. Jag säger bara: Nej Tack! och lägger på luren. Hoppas att allting ordnar sig. Kram

  SvaraRadera
 4. Tillhör nog ochså den sorten som avslutar ganska effektivt. Sambon har kommit på att det är billigare att jag svarar...=)

  SvaraRadera
 5. Det är väl just det som gör det extra mycket irritersamt - jag brukar inte ha några problem alls att tacka nej, inte då det gäller mig själv och inte då det gäller jobbet. Men på något vis funkade inte maskineriet och jag trodde faktiskt det skulle bli billigare - ända tills jag lagt på och det aldrig kom någon skriftlig bekräftelse.......

  Mitt nya motto är - kan jag inte få en skriftlig offert får det vara!!!

  SvaraRadera
 6. Ja, fy för den lede för telefonförsäljare. Fattar inte att någon vill göra ett sånt skitjobb.
  Ja, det är bara att bita i det sura äpplet och det är jäkligt surt.
  Kram och hoppas det ordnar sig!

  SvaraRadera