14 oktober 2013

"Rejunion"


För drygt tjugo år sedan avslutade jag min anställning på Z-resors gruppavdelning, som tre år tidigare tagit mig till Jämtland och Östersund. I helgen hade vi (ett urval av dem som någon gång jobbat på resebyrån) återträff - för enkelhetens skull i Sundsvall, så alla som numera är spridda över hela Sverige skulle ha ungefär lika långt att resa. Resebyrån själv är sedan ett antal år nedlagd och uppköpt av en stor kedja. Några av oss hade inte setts på 18 år, några andra hade aldrig tidigare mötts, andra håller än idag kontakten lite mer kontinuerligt. Tyvärr var manfallet i sista stund stort, men vi som kom njöt av varandras sällskap och hade en fantastiskt rolig eftermiddag och kväll.  

På programmet stod sightseeing på Norra berget, studiebesök på Visitors center, bubbel i fängelsehåla, sköna samtal i Knausts bar, nostalgitripp bland foton och diverse profilprylar, god mat och samvaro på den moderna restaurangen Udda Tapas innan kvällen avslutades med karaoke och spontandans på ett av stans vattenhål.

Sömn är överskattat, även om det idag känns att jag skulle behövt någon timma till, men så mycket som vi skrattade var det värt all trötthet idag. Känner mig priviligierad - igen!

2 kommentarer:

  1. Skoj med återträffar. Jag gillar att träffa mina gamla kollegor.

    SvaraRadera