3 oktober 2013

Skörden bärgad


Måttet på hur otränad jag är just nu: Bar ett par pärsäckar igår och har träningsvärk idag......Men nu är det upptaget och klart. LCHF:are göre sig icke besvär i vårt hus. Källaren är fylld med potatis och vi en familjeaktivitet rikare. Far i huset hade införskaffat ny pärmaskin. Det tog två dagar och halva landet att ställa in den. Men sedan gick det fort. Inte minst yngste sonen imponerade med sin frenesi - han skulle ha "förstört" alla ackord vid löpande bandet. 

Och naturligtvis - Fjällmor, C, Fjällträdgården (kärt barn har många namn!) - var jag bara tvungen att prova Hipstamatic. Men jag har en bit kvar innan jag får till det som jag vill.

5 kommentarer:

 1. Hej min vän :O) Alltid roligt att kika in hos dig. Familjeaktiviteter är guld. Det är då man känner bandet oss i mellan på nått sätt och inte minst kärleken till varandra. De kan sättas på sin spets men det kan också vara helt underbart. Har även kommenterat ett inlägg nedan. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi funkar egentligen allra bäst som familj när vi jobbar tillsammans, faktiskt...

   Radera
 2. åh så mysigt!
  Vi har inte plats för ett helt potatisland. Men önskan finns.. Men nån gång så!
  Skratt! Såklart du skulle kolla in Hipstamatic! Jag får fortfarande inte till det som jag vill... det dyker ju upp nya kombinationer att prova hela tiden!
  Men skoj är det som alternativ till systemkameran, eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, okej, skoj och lättsamt att ha med - men jag saknar "rätta" kameran - ofelbart!!

   Radera
  2. PS. Vårt potatisland är på tok för stort för åtgången i vår numera lilla familj. Men allt är ju roligare med maskiner, så därför är vårt land typ - jättestort!!

   Radera