6 oktober 2013

Suddenly sunday


Så var den avklarad - höstens (förhoppningsvis?) intensivaste jobbvecka och dito helg. Jag har njutit av kommunens Guldkväll med bra artister och välförtjänta prisutdelningar till många fantastiska ideellt arbetande och företagande kommuninnevånare. Jag har roddat ett Fisketing i dagarna två med intressanta och en och annan het frågeställning, flera fantastiska fördragshållare, trevliga människor och god mat på fina Wångens värdshus.

Idag hann jag med en morgonpromenad bland hästarna när solen gick upp. Efter att ha bekantat mig med pappan till en av våra största medaljhopp i vinterns OS fick jag ta del av lite insiderinformation - formen är bättre än någonsin! Åkte en omväg på hemvägen, fikade, träffade bekanta och handlade hos Tina för att till sist landa i soffan där jag avnjutit inköpen.

Imorgon tar jag ledigt. Tror jag ska hälsa på bästa kantarellstället en sväng, trots att svampkompisen fått sjukdomsförhinder. Känns som att jag kan behöva sticka emellan med en solitär dag till fjälls.

4 kommentarer:

 1. Du verkar ha många järn i elden hela tiden.. Det är alltid roligt att läsa om ditt liv där uppe i fjällen..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Men åååh så jag kan längta till kallfuktig Jämtlandsoktober med vackra färger och vips en dag är allt borta och det är mörkt ett kort, kort tag innan första snön kommer...

  SvaraRadera
 3. En så´n fin solnedgång!
  Trevlig helg och må så gott!

  SvaraRadera
 4. Denna oktober har hittills varit otroligt vacker med både solned- och uppgångar. Men ack så fylld med närapå alltför mycket - om än roligt!

  SvaraRadera