28 oktober 2012

Dansat klart - för ikväll

Jomenvisst - det var precis lika kul som ifjol! Så nu sitter jag här nyduschad (blir ju inte ens så svettig när jag gympar!) och mumsar mjukstut med ost och dricker grönt te och känner mig helt och hållet nöjd med livet, trots att sambon la sig och slocknade i soffan i stället för att följa med. Och gissa om jag gillar "demokratisk dans" - vem som helst, bjuder upp vilken som helst, när som helst utan en massa fånigt damernas- och herrarnastjafs. På detta viset får alla dansa så mycket de vill, när de vill och med vem de vill. Me like!!

Jag fick mig lite buggkurs till livs även ikväll, denna gången av en äldre f.d. bugglärare. När ska man hinna lära sig allt roligt man vill??? Och hur ska jag kunna varva ner nu lite snabbt för att sova? Tur vi ställer tillbaka klockan i morgon, så hinner jag kanske allt jag tänkt.

10 kommentarer:

 1. Låter ju jättekul! Har gått buggkurs för så himla många år sen så man liksom inte kommer ihåg och absolut inte TÖRS dansa det längre. Men det skulle vara kul att lära sig igen och prova :-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja - första danserna är jättenervösa, men sedan går det bara bättre och bättre.

   Radera
 2. Vad roligt! Jag har aldrig gått buggkurs men skulle gärna vilja. Fast jag fick mig ändå en bugg igår jag med när jag bjöd upp en av våra deltagare från Kungsbacka på vår aktivitet i FUB. Jag visste att han kunde och tänkte att det ska la gå för sig. Men Gud, han var skitduktig och jag blev värre svettig än på danspasset på F&S. Men tusan så kul.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi hi - det DÄR känner jag igen mig i!

   Radera
 3. Jag vill lära mig bugga, ser så himla kul ut.

  SvaraRadera
 4. Konstaterar att det är minst 18 år sedna jag sist gick buggkurs - men jag har som aldrig riktigt lärt mig. VILL!! Roligaste träning man kan tänka sig :)

  SvaraRadera
 5. har kikat in och läst att allt är som det brukar, full fart :O) Kram Katarina.

  SvaraRadera
 6. Kvällskram från mig, såhär en dag efter :)

  SvaraRadera
 7. :-) Härligt med bugg-lektionen, jag är ingen bra dansare överhuvudtaget, tar mig väl runt om danspartnern inte har allt för stora krav men skulle vilja lära mig att bugga. Det ser så himla roligt ut. Välkommen hem från huvudstaden också. Snön väntar här hemma som sagt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Vi får väl fixa någon buggkurs i Nälden eller så - halva vägen liksom ;)

   Radera