30 oktober 2012

I Hufvudstaden

Efter en lugn och fin söndag med gravsmyckning och shoppingstopp i Kaxås (av alla ställen!!) där det blev både finfina kläder, god ost och väldoft till bastun inhandlat, är jag nu i Stockholm på Turistbyråstämma. Hur ska framtiden bli? Hur ska vi möta den? Det är frågor som vi diskuterar. Och så äter vi god mat, pratar och skrattar en massa. Jag har dessutom tvärshoppat ännu en del bra-att-ha-saker. Har kommit in ett stim, tror jag. Jag som inte gillar att shoppa, egentligen.

I morgon, när vi konfererat klart, ska jag träffa allra finaste K som har fixat biljetter så vi får lyssna till bästa Bodil på Hedengrens och på onsdag blir det ett kärt återseende ca 18 22 år senare med C direkt efter besöket på Seniormässan. Fullt upp, även här alltså. Men jag längtar lite hem till snön jag har hört har kommit nu - särskilt som här regnar ikväll.

2 kommentarer:

  1. Hrm, skulle tro att du hinner med snön . Så njut av Stockholm du...=)

    SvaraRadera
  2. Kvällstid när det inte är så mycket folk ute gillar jag faktiskt staden, men springet till tunnelbanan och överallt - Nej, fy bubblan! Då är snön ett fullgott alternativ.

    SvaraRadera