16 maj 2013

Av allt jag kunde ha gjort ikväll


Vissa dagar…..
Det går i ett och inget blir gjort och ändå har man ingen tid över alls utan bara skyndar sig mellan de olika uppdragen och hinner knappt andas och vara strukturerad är bara inte att tänka på. Idag var det en sådan dag:

Klev upp, jobbade några timmar hemifrån, fixade fjöset, åkte till grannorten för att besöka Rosa vagnen (tack och lov att den finns – och supertrevliga var sköterskorna också!), sedan till sta’n, handla massor med mat, träffade gubben, tittade på konfirmationspresent, åt en korv lite snabbt innan blodsockernivån tog kål på oss helt, till jobbet, möte, avstämning inför nästa vecka, hem, laga middag och nu sitter jag här. 

Städa eller stryka hembygdsdräkt? Hundpromenad? (Det är ju faktiskt riktigt varmt nu, även om skidföret dröjer sig kvar i fjällbyn dit jag var på möte igår kväll.) Nej, det blev en kopp kaffe och VM Hockey på TV:n. Riktigt kul och skönt med e n lugn kväll den här veckan. Får väl sätta upp lite bättre fart i morgon i stället. 

3 kommentarer:

 1. Hej på dig där uppe i norr!
  Vi söderöver har stora löv vet du, nej nu skojar jag. Bilden är gammal, men vi har en stor gammal björk nere vid sjön som alltid kommer med sina löv före alla andra björkar och de är redan stora. De andra har kvar sina små fina löv ännu.
  Har du ställt undan dina skidor ännu? ;)
  Må så gott och försök att njuta lite också!
  Trevlig Pingst!

  SvaraRadera
 2. Firar du syttende mai? Varför bunad annars?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, råkade bara sammanfalla med konfirmation....

   Radera