25 maj 2013

Ny epok i mammalivet

Sitter här mitt i natten på centralorten och väntar på att få köra hem sonen från niornas avslutningsfest. En fantastisk känsla!

7 kommentarer:

 1. Min yngsta slutar också nian nu. Visst är det roligt att se dem växa upp! Men jag vill ha både en paus- och en rewindknapp! Här tycks det ha fastnat på fast forward...

  SvaraRadera
 2. Hoppas han har haft kul på festen!

  SvaraRadera
 3. Jag så ska jag också göra om någon vecka.... känns allt lite konstigt.....det går så fort.
  Hoppas att han hade trevligt!
  // Britta

  SvaraRadera
 4. Nästa epok är när han flyttar hemifrån, den epoken har jag precis klivit in i och tro't eller ej så stormtrivs jag =)

  SvaraRadera
 5. Visst går det fort... På gott och ont.
  Och ja, jag hoppas verkligen att jag får se mina söner flytta hemifrån en dag. Helt självklart är det ju ändå inte.

  SvaraRadera
 6. Kreativamaj 26, 2013

  Det lustiga är att det ger sig självt. Jag skickade just iväg min ena för flytt på annan ort och arbete i sommar (kanske för gott) men det var liksom dags nu.... Rätt för honom men lite vemodigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den yngre har jag inga tvivel på att han en dag kommer att flytta. Men den äldre, med de begränsningar han ändå har i sitt liv, vilka inte märks lika mycket när han är på hemmaplan och kan jobba med sådant han är duktig på och bristen på gruppboenden eller liknande här i närheten....... Jaa, det är många tankar, men de skjuter jag framför mig just nu och glädjer mig i stället åt varje nytt steg som verkligen fungerar.

   Radera