3 juni 2016

SommarstartStudent i morgon och en vecka kvar till sommarlovet. Sommar har det varit i flera dagar nu. Varmt som bara den. Häggen blommar och sommarens jobbschema börjar ta form.

Så ikväll passade grabbarna grus på att sjösätta flotten de byggde ifjol. Är ju ingen konst då det finns  gott om arbetsvilliga händer och lasttraktorer till hjälp. Enda missödet var ett par solglasögon som hamnade på sjöbotten. Men kluriga som de är det här gänget, löste de även det. 

Sedan städade vi buss och jag testade "springkjolen" jag köpte för att ha på jobbet ifjol - funkade perfekt! Nu har vi avrundat med te och macka - äldste sonen är laddad för att hänga blommor om halsen och gratulera sina kompisar som går ut. Och jag ska nog fixa en liten "present" till en särskild person som gjort det extra bra och slitit lite mera för sin studentmössa.

4 kommentarer:

 1. Kreativatantenjuni 03, 2016

  Företagsamma gossar. Å jag har ytterligare fyra år innan nr 3 av 3 ska ta studenten. Hoppas detta väder håller i sig för dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finfint väder till Östersunds alla studenter idag :D
   Här är det 2 år kvar tills båda tar - och kusinerna - samtidigt alla 4!!! Kommer bli lite stressigt känns det som... Men det är ju ett tag kvar. Tack och lov!

   Radera
 2. Kikar in och önskar dig en härkig lördag.

  SvaraRadera