27 november 2009

Solsken

Ledig dag, men ändå fullt upp. Började med att följa med till kyrkan när skolbarnen firade in advent. Den finurlige prästen hade byggt en alldeles riktigt snölykta under predikstolen. Tack ÖSK-spåren för det!

Efter en sväng hemma med tvätt, gardinstrykning och lite soft lunch med tidningsläsning och solfascination, hämtade jag killarna på skolan. Så till Duved för byte av slalomskidor. Killarna på Lang Racing är, som vanligt, helt fantastiska att handla hos. Därefter blev det Årebageriet för bullfika, Chokladfabriken för inköp och lite lätt touch av julstämning. Matinköpen gjordes på ICA i Järpen - och i kassan satt en bekant som jag inte sett på länge. Trevligt.

Nu hade klockan redan hunnit bli mycket och alla var så hungriga att det fick bli nödlösning med hämtpizza från Krokom. Satt som en smäck!

Väl hemma har grabbsen ockuperat TV:n och spelar Wii Sports Island. Verkar rätt kul, men jag tror jag fortsätter beta av den där gigantiska tvätthögen, så kanske vi kan fixa lite adventsfint här med, så småningom.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar