30 juli 2010

Yran äntligen Yran

Regnet lät vänta på sig. Egentligen klarade vi oss i princip hela dagen. Så det blev mer rensning, mer sommarprat i Radio Krokom och P1. Tyvärr hann jag inte höra hela Mats program, så det får bli webbradio nå'n dag.

När det blev klart att kusinerna inte kommer på besök, bestämde jag mig till sist för att åka in på Yran. Det är ju som det är att ha barnen med, men ändå. Vi for. P och hennes killar också. Några få regnstänk, en sväng på Tivolit där grabbsen valde att testa gripklor och diverse teknikaliteter i stället för att åka karusell. The Ark! Hamburgare, Crucified Barbara och Chokladjul. Sprang på Jeppson i Badhusparken och upptäckte till sist att det var Leari som stod bredvid oss när vi kollade in Europe.

Vi åkte hem före "The final countdown". Barnen var tröttare än nå'nsin och såg totalt uttråkade ut. Själv studsar jag fortfarande omkring, outtröttligt glad över att få träffa gamla bekanta, höra bra musik och vara lite i partajtagen. Tror sönerna kommer att gå i faderns fotspår då det gäller den biten - de har en betydligt mer tillbakalutad image då det gäller festivalhumör. Men vi var i alla fall överens om att The Ark var bäst.

- Och Ola; Det är väl självklart att vi egensinniga Jämtar älskar småländska pojkar i guldkavaj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar