20 maj 2011

Från helg till helg


Brukarrådets familjehelg var precis lika bra som den alltid brukar vara. Intressanta föreläsningar, trevliga familjer att stifta nya bekantskaper med för såväl barn som vuxna och en fristad där allt är normalt och vi kan helt och fullt vara oss själva tillsammans med andra. Denna gången dessutom med fantastiskt god mat! På lördagskvällen spelade Schocktreatment - F:s och mina nya favoriter. Tre killar som kanske inte allt går så lätt för i vardagen, men med bandet de bildat rockar de skjortan av vem som helst.

Tja, hade nog tänkt göra en utförligare beskrivning av lägret, men nu stundar en ny helg - Maskin Expo i Barkarby. Hurra! Not. Men ändå.

På TV:n går en komedi om Special Olympics. Hm. Har sett för lite för att ha någon åsikt. Men vår egen "lille" Olympier fick sin första rakapparat idag och vips hade vi eliminerat likheten med "Ronny & Ragge".

Se'n kan jag inte låta bli att fundera lite över hur samtalen mellan Obama och Netanyahu kommer att utveckla sig.

3 kommentarer:

  1. :O) Vad roligt att ni hade det bra i Åre. Det är nyttigt och skönt att få komma bort från allt det man annars jämt gör. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  2. Brukarrådets fam.helg vad är det? Underbart med lokala rock band!!!!!!!

    Maskin Expo i Barkarby men där bor ju jag:)
    Ca fem min bilväg därifrån:) Var du där i helgen? Synd att jag inte visste det så hade du ju kunnat vara här och druckit vin eller nått;);) Men du kanske tycker det är kul med stoooora maskiner????

    Ha det så bra!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Katarina - Ja, det är ju så bra, bara man kommer iväg!

    Eva - Jo, Brukarrådet är alla intresseorganisationer tillsammans med barnhabiliteringen som anordnar en helg för familjer med barn med funktionshinder. Föreläsningar för de vuxna och aktiviteter för barnen. Helt suveränt.

    Och visst var vi i Barkarby - och vi drack vin också , även om det inte var hemma hos dig ;)) Hade ju kunnat boka in det till nästa år, men nu ska det visst bli bostäder på området?

    SvaraRadera