2 maj 2012

Hemma igen


Hade missat en stor portion finväder, toppenföre för sista skoterturen samt en hel del kapning och stapling av ved medan jag var borta. Ingen större förlust, med tanke på vad jag själv fick uppleva:

- Finaste vännerna
- Finaste vädret i våriga, varma Stockholm
- Toppenföreställning med bästaste Ola i Jesus Christ - för att inte tala om Patrik Martinsson i rollen som Judas. I mitt tycke stal han showen lite - både som öron och ögongodis. Och jämtstårschan Anna-Maria gjorde inte saken sämre, direkt, säger jag aningen partiskt.
- Drink (minsann!) på Skybaren i gamla Skatteskrapan.
- Godaste maten, såväl hemma hos K som på trevliga restaurang Tre Santi. Lite tokigt bara att det var födelsedagsbarnet som bjöd....
- Och massor av prat, skratt, allvar och tok.

Jo, och den blivande 50-åringen verkade nöjd med sin present - 10 minuters Ferrarikörning.

Hemma igen och en smörgåstårta, rulltårta, några middagar, en majbrasa och en skidtur med hunden på 1:a maj senare, är det åter fullt ställ på jobb, läxläsning, tvättning och alla de andra vardagliga sysslorna. Hoppas bara stormen bedarrar och att vädret blir bättre än spått till helgen, så får vi nog till en skidtur till fjälls också. Eller så får vi köra alternativt med dansgala i Nälden i stället....

4 kommentarer:

  1. Kreativamaj 03, 2012

    Låter som en mycket trevlig utflykt.
    Speciellt Ola Salo då förstås (eller hela JCS för den delen)
    Förresten låter det som att du har ett hyfsat tempo du också...

    SvaraRadera
  2. Underbart att du fick Uppleva Stockholm från sin nästa sida.
    kramen

    SvaraRadera
  3. Det verkade verkligen en riktig kanoners helg med alla goda ingredienser med lite extra topping på :O) Kram Katarina.

    SvaraRadera
  4. Jo, det var allt en superduperhelg :)!!

    SvaraRadera