20 december 2008

Julkänsla

Efter en hektisk vecka med 3(!!!)stadresor, julklappsinköp, lite julpyssel, slalomträning som skönt avbrott och jobb på nätterna (jo! Nyhetsbrevet blev klart efter två jobbnätter i köket!) gjorde sig sömnbehovet påmint och jag dog ifrån allt ungefär ett dygn.

Nu är jag på "G" igen! Särskilt efter den årliga bandvagnsturen. Vi blev 21 barn och 13 vuxna till slut som stuvade in oss i Bandvagn och på skotrar för att leta efter tomten. Vi fann honom i år också, så att alla kunde lämna sina önskelistor. Är nu 4e året vi kör, så det börjar bli en riktigt tradition. Föräldrarna är lika engagerade som barnen och det är riktigt, riktigt mysigt att få dricka lite glögg och umgås en stund innan alla rusar hem till sitt och forcerar vidare med julförberedelserna.

Och barnen tar tomten på allvar och frågar efter renarna och om han ska sova ute och sedan får alla var sin godispåse (vi hade egentligen för få - tack C för att du fixade det!)och visst har vi lurats, men det är ju så att vi gärna vill tro lite på det själva, vi vuxna också -"En mysig jul tillsammans med snö och glögg och inget elände, precis som förr...."


1 kommentar:

  1. Såg kul ut det där. Åka bandvagn och träffa tomten. Blir rakt avis på er.

    SvaraRadera