22 oktober 2011

Fullplanerad helg



Den legobyggande jubilaren har nu efter fjorton utbrott, ett gäng tårar och minimalt med sömn, färdigställt födelsedagspresenten. Roligast, tycker jag, var att när den största frustrationen över EN saknad legobit (det var väl några hundra, om vi säger så) lagt sig, så löste han det kreativt med två andra bitar. Och det funkar!

Vet inte vad det beror på, men själv har jag också sovit lite klent i veckan. Tog igen det inatt/idag. Kan ju också behövas. Ska ut och fixa lite, kratta efter vedhögen som jag och äldste sonen flyttade igår kväll, kanske gå en promenad med hund och kamera (som är lagad igen och har fått nytt minneskort), tvätta lite och sådär. Sedan blir det Dansnatta i Föling med ett gäng mammor härifrån byn - Wow -nytt rekord! Dans två gånger på ett år och en disconatt däremellan - anar vi en begynnande 50-års kris???

Sedan blir det inte många timmars sömn, för i morgon blir det avresa här hemifrån före åtta, för guidekurs i Lierne hela dagen. Så då kan vi väl säga att ordningen är återställd?

5 kommentarer:

  1. Oj, vilken duktig legobyggare

    SvaraRadera
  2. Jag tillåter mig småfnissa lite över den maniska byggherrens frustration. Lätt igenkännande, detta med att det är lätt att låta känslorna ta över och med ens blir man ostrukturerad och tappar fokus. Såå härligt när man efter lite självdistans några djupa andetag kommer vidare och avgår med någon slags seger tillsist :-) Han en kul kväll i Föling!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får en rolig kväll på dansen.

    SvaraRadera
  4. Varför kris? tycker du inte om att dansa? kanske det bara råkar vara så att det blev tre tillfällen precis nu.
    Passa på att njut om det är kul.=)
    Förresten var det en förfärligt tjusig grävmaskin ni har fått på gården visst är fokuseringen som uppstår fascinerande.
    Hoppas bara att kameran håller nu.

    SvaraRadera
  5. En legobyggares vedermödor och segrar :)

    Rapport från Föling ovan - och Kreativa har förstås helt rätt. Dansa är hur kul som helst, känns bara ovant att det blir så "ofta" när man hållit sig ifrån en 10-15 år.....

    SvaraRadera