29 oktober 2011

Det blev en tur till skogen


Det behövs oftast inte så mycket för att en trist oktoberlördag ska bli något extra. Sambon trampar en myr som ska bli vinterväg, är det tänkt. Grabbarna hade kompisar på besök, som inte ville följa med till skogen, så det blev en ren familjeangelägenhet, med lunch, kaffe och kaka på jobbesök hos pappan. På hemvägen passade vi på att "tjyvbesöka" en omtalad jaktlodge, kastade sten på nattgammal is (vilket märkligt ljud det åstadkommer!) och gjorde en snabb avstickare till Kallforsen. Vid det laget hade batterierna i kameran lagt av, så vi beslöt att det nog får bli en utflykt till dit, inom en snar framtid.

Kvällen har bestått av film och snabblagad middag. Våfflor med Creme fraiche, röd lök och rom är inte så dumt. Faktiskt.

I morgon väntar jobbdag och årsmöte med Alpina klubben. Sa jag att jag tycker det är för få helger per vecka nu ett tag igen?

4 kommentarer:

  1. Alltså... Dina bilder... Jag försmäktar!

    SvaraRadera
  2. Nämen - gulledig Fjällmor, gör inte det :) Men vi hade verkligen tokmysigt och om bilderna kan förmedla lite av det - ja, då är jag supernöjd!

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra bilder, blir lite avund på hur vackert omgivning du har,

    SvaraRadera