16 oktober 2008

Framförhållning

Jag är ju kanske mer känd för att vara ute i sista minuten, än i god tid. Men ibland när jag får en idé måste allt ske ofördröjligen. Som idag.

På vägen hem igår pratade LG och jag lite om Torsta och Gymnasiesär som finns där. Felix har ju länge sagt att han ska köra skördare när han blir stor, och med tanke på hans fallenhet för att framföra motordrivna traktorfordon hyser jag inga tvivel om att han kommer att kunna det. Sagt och gjort - jag ringde och kollade. Idag finns inte skogsmaksiner på gymnasiesärs program, men eftersom de försöker anpassa skolgången så mycket som möjligt efter varje individ, är det inte omöjligt att det går att lösa den dagen Felix ska börja gymnasiet!

Snacka om framförhållning - det är ju liksom bara 6 år bort.....

4 kommentarer:

 1. Ja där kan man verkligen snacka om framförhållning. Men det är väl bra att Ni sått ett frö på skolan. Då får han nog som han vill Felix. Lucas är mer för att köra skotare. Så om vi nu ska ha framförhållning så kanske våra söner skall starta företag inom skogsnäringen och erbjuda skördar och skotartjänster :)

  SvaraRadera
 2. Det är taget!!

  Stackars ungar bara - undrar om vi ska tala om för dem vad de ger sig in på,eller bara låta dem få lära av sina egna misstag?

  Tror de mår bättre av att vara anställda, än att jobba livet ur sig som entreprenör....

  SvaraRadera
 3. Ja och när Lucas är stor nog att börja jobba vette fasen om de finns nån skog kvar. Nu kommer pessimisten fram igen :)

  Nä det är nog bättre att vara anställd i många fall.

  SvaraRadera
 4. Klart det finns skog då - den ser bara kanske lite annorlunda ut!

  Anlita mig gärna som optimistkonsult vid behov!!!

  SvaraRadera