26 oktober 2008

Ännu en helg

Det finns ingen som är så duktig på att göra ingenting som jag. Tänk om man skulle skriva in det i sitt CV? Särskild kompetens -"Att göra sbsolut ingenting". Den rackarns förkylningen vägrar ge med sig och har varit lite elakare de senaste dagarna, så igår bestod mitt verk av att 1) Prata med Linda i telefon 2) Serva LG och hans kompis med mat och fika 3) Stoppa i tvättmaskinen 4) Fixa en tårtbotten 5) Se på Dansbandskampen. Som alla förstår var det senaste det absolut mest ansträngande, för naturligtvis måste jag och Eric testa om musiken var dansbar, vilket går till på följande sätt: Jag bär runt honom medan han tokkramar mig - allt i någorlunda takt. Hög mysfaktor vill jag lova!

Den extra sovtimman i natt har gjort susen, så vi steg upp med ett ryck - de ringde och ville ha bussen till Stockholm, LG fixade chaufför och verkstadpersonalen ( = jag) ryckte in och hjälpte till med städning av bussen, för det var naturligtvis ogjort. Som tur var fick jag äta frukost först, och ännu mer tur var att han fick tag på en chaufför, för här fanns ingen vitskjorta varken tvättad eller struken...

Grabbarna drog igång värsta storstädningen i sina rum- Syster och barnen kommer på besök i eftermiddag och ska sova över, och lite röjningsarbete var en förutsättning för att de skulle ha någonstans att sova. Nu är de ute och cyklar - den nya cykeln har minst sagt hårdtestats den här veckan!

Jag ska ta och lägga ihop tårtan, kanske slänga ihop lite bullar och en limpa innan de kommer. Ska bli så kul att få rå om dem en liten stund, och i morgon ska vi testa nya Storsjöbadet!

2 kommentarer:

  1. Vilken trevlig och mysig helg ni haft. Hälsa så mycket till Annica och barna och även din familj :) Jag kom hem från Mor och Far för lite drygt en timme sen och då var det full fart på barna. Gubben satt bara å skaka på huvudet åt dom. Molly försökte få igång Balder på nåt bus men han var föga intresserad. Nu blev det precis tyst uppe så förhoppningsvis så sover dom resten av natten. Man kan juh iaf hoppas. Vet inte hur det blir med inskolningen i morgon, tror snarare att det blir vårdcentralen. Men vi får se. Kram från Monica med familj

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera