22 oktober 2008

Nya infallsvinklar

Hemma igen efter en toppen-konferens i Stockholm. Egentligen var det en av de 6 föreläsningar jag lyssnade på, som i stort sett gjorde resan värd sin tid och kostnader. ( För det blev lite drygt med nattåg och tåg tillbaka igen samma dag...) Beata Wickbom gav oss nya insikter om hur man kan använda nätet för marknadsföring. Känns väl ungefär som att vi gjort allt fel hittills - men jisses vilka nya möjligheter som öppnar sig!

Idag har vi varit med Felix på hab, LG var också med, vilket var särskilt uppskattat av Felix. De hade fått resultaten från magnetkameraröntgen och kromosomtesten - ingendera visade någonting. Ungefär som vi någonstans känt på oss hela tiden. En viss besvikelse kan jag dock känna just nu; när vi ändå hade bestämt oss för att göra testen, kunde de ju lika gärna fått ge ett svar, en förklaring. Men som doktorn uttryckte det, egentligen är det ju ett positivt besked. Fast jag höll nog litegranna i smyg ändå med Felix som konstaterade:

-"Men åååhhh, då gjorde vi ju allt alldeles i onödan!"

2 kommentarer:

  1. Det är ändå våra gopojkar oavsett testresultat och vi vill inte byta bort dom. Men jag förstår Felix fullt ut.
    Idag kommer psykologen hit och hälsar på. Får väl se vad hon säger då. Vet inte om Kricken hinner hem men jag hoppas det. Känns bättre om han är hemma.
    Kram till er från oss

    SvaraRadera
  2. Håller med - i allt! Blir spännande att göra om besöket gett ngra goda idéer...

    SvaraRadera