15 november 2008

Efter regn kommer solsken

Masade oss ur sängen, LG och jag, vid 7-tiden i morse. Ovanligt tidigt för att vara helg och vi. Jag skjutsade honom "till bussen" och körde sedan vidare till Frösön. Eftersom jag inte varit på Spa-Dag med Brukarrådet förut, så missade jag lite i taktiken och hann "bara" skriva upp mig på 2 behandlingar av de 3 som ingick.

Istället valde jag att prioritera prova-på-yogan och ai chin. Massagen som jag fick var ljuvlig och ansiktsbehandlingen bidrog till att jag nu är len som en bäbisrumpa i ansiktet - fantastiskt! Efter den kombinationen blev vi uppmanade att dricka mycket och att det kunde sätta igång vissa renande reaktioner i kroppen. Jag lovar : det var inget skämt - jag måste ha kissat kubik i kväll!

Det mest fascinerande var ändå när hon som gjorde min ansiktsbehandling la händerna på mitt huvud, talade om för mig minst tre saker om hur min tillvaro ser ut hemma och på jobbet och sedan blev allt varmt och jag kände mig totalt jordad och det var en helt otrolig "utanför-kroppen" känsla! Så nu har jag önskat mig en timmas helkroppshealing i juklapp av LG...

På vägen hem ringde jag upp en kompis som jag mest brukar sms:a med. Blev ett perfekt sällskap på vägen hem i snöyran. Jo, för nu har snön äntligen kommit och allt är vitt och vackert och inbäddat i bomull och livet får ny fart igen!

Ett enda misstag har jag gjort i dag; en liten "fruktstund" till vårt dignande godisbord ( vi åt faktiskt inte upp allt!) som vi ackompanjerade Dansbansdkampen med i kväll. Borde ha lärt mig att vin efter Spa är en dålig kombination. Det blir liksom så snurrigt då.....På tal om Dansbandskampen; jag tycker de där Älvdalingarna kan få bli hemförlovade nu. Eftersom jag faktiskt var med på 70-talet kan jag bara säga - "Been there, done that!" Men som jag sa i radiointervjun, med tanke på hur patriotiska masar är, så blir de svårforcerade i omröstningarna. Får väl hitta på några fler PR knep för att hjälpa Jannez nästa helg.

3 kommentarer:

 1. Nulla dies sine lineanovember 16, 2008

  JAA, nog har det kommit snö alltid. Jag funderade i dag på om jag kommer att gilla snön bättre nästa vinter när jag äntligen har fått flyttat härifrån. Då kan man välja ut det som är positivt o roligt med vinter & snö, sammtidigt som man slipper allt elände. Har varit ute i dag och kämpat med ett tomt traktorbatteri, allt som har frusit fast och kjedjor som har blivit minst hundra kilo tyngre i år också. Eller är det jag som håller på att bli gammal och svag??? Nää!!! Dessutom kommer jag att bli dömd till att för evigt äta bara sallad i kalorihelvetet. Köpte ju pizza i går för jag ser det som en mänsklig rättighet när man är trött och bakis. Tog upp köttfärs i dag i hopp om att det skulle bli något så rejält som köttbullar och potatis! Blev dock tyvärr sjukt sugen på tacos när jag var ute. Hade bara färs, kryddor och lök hemma och det blir ju lite fattigt. Åka 8 mil och offra en och en halv timme för att handla det som fattades?? Nää, det blev tacospizza i stället. Något som är så gott måste bara vara nyttigt. Nu är det väl bara att förbereda sej på att pojkarna kommer hem. Det är lite tyst och tomt när ingen spelar fotboll här inne och ska visa sin senaste superfint. Man ska väl egentligen inte spela boll inne men jag är å andra sidan en mycket dålig lutherian. Hoppas du får mycket spa tid i julklapp. Kommer du hit någon gång kan jag bjuda på en helkropps masage... Ha det. Kram

  SvaraRadera
 2. Vi änvänder vardagsrummet som gympasal och dansbana, så jag vet inte om vi är särskilt lutherska heller. Det kommer en dag när det där rummet står fint och oanvänt, tror jag.

  SvaraRadera
 3. Åh så skönt med lite behandling på ett Spa!!! Det har jag inte fått på... hmm 4 år, under tiden man har varit student! Det första jag ska göra när jag får min första lön är att unna mig lite extra! Jag kommer till och med ha ett Spa på jobbet framöver ;) hur lyxigt blir inte det då!?! Och ett badhus, och ett saunaworld, och ett gym, och ett... ha ha nu får jag väl ge mig så inte du blir allt för avundsjuk!

  Ska bli toppen att börja jobba! Äntligen!

  Synd att det inte blev nåt med dansbandskampen! Jag har inte fått en enda intresseanmälan! Får väl dra ihop en danskväll hos mig istället! Men vi kanske borde köra nåt PR-jippo med dom på stan i veckan. Är de hemma än? Varför inte en dans nere i Badhusparken på onsdag? Åsså får media komma och göra lite repotage?!?! Eller?

  Hör av dig isf, jag är gärna med!
  Kram

  SvaraRadera