26 november 2008

Guldstjärnor

Nu var det gjort - Guldstjärnemiddagen anno 2008. Är nog årets ovanligaste arbetsdag, men också bland de absolut roligaste. Jag är just nu som ett övertrött barn efter tre nätter med endast 5 timmars sömn vardera. Har ett överskott på endorfiner, av någon mer eller mindre okänd anledning, men koncentration, fokus och effektivitet sviktar märkbart.

Återstår av arbetsveckan; två mer ordinarie arbetsdagar, lite alpin inomhusträning och soppmiddag på Långan. Håller också på att trixa lite med programutskick inför lägret i Bydalen och träningskalendern som ska in på hemsidan för alpina klubben.

Tänk att det räcker till med fix och plock hela tiden?! Undrar just när "Inga" hade tänkt städa, byta gardiner och pynta till advent hemma hos familjen Åman-Nilsson?

2 kommentarer:

  1. Nulla dies sine lineanovember 26, 2008

    Frågan är väl snarare vad du tänker erbjuda "Inga" för att städa och pynta. "Inga" har ju inget liv och ingen jul, så varför inte. "Ingas" tjänster sträcker sej dock inte till alla rum i huset. Särskillt inte nattetid. För övrigt känns det som lite mer sömn vore en kanon idè.

    SvaraRadera
  2. Nu är jag bara för trött för att fatanågot överhuvud taget....
    Känner du Inga??? Jag har aldrig sett henne, verkar som om hon inte har tid med oss eftersom disken står där den står och dammråttorna har börjat leka tafatt!

    SvaraRadera