14 november 2008

Till större delen trist fredag

Kl 15.00 idag var vi tvugna att dra strecket. Vi bestämde oss för att ställa in resan till Dansbandskampen nästa helg. Trist och jag är grymt besviken. Har ringt runt till de som bokat och de är ju ändå förvånansvärt förstående. Ska prova hjälpa några som vill åka tåg ner. Sedan väntar vi bara på avbokningsavgiften för entrébiljetterna. Killen på bokningen hade fått halsfluss och hans vikarie visste inte riktigt. Befarar nu bara att det ringer 10 st till veckan - och vi hade kunnat åka i alla fall!

Ikväll var det middag på "Långan" som några ur Lysföreningens styrelse fixat. En trerätters middag för 50 spänn - toppengott! Sedan spelade Fålings upp till dans. LG hade ångrat sig, ätit middag hos farmor och stannade hemma och körde flis i stället. Ytterligare en trist-pålaga, i min värld. Killarna och jag hade i alla fall trevligt och åkte hem vid 22-tiden, för då var Eric alldeles blek av trötthet.

I morgon ska jag på föräldraträff med "Spa-inslag" på habiliteringen. Har några mammor som jag vet kommer, som det ska bli extra kul att träffa. LG kör buss till Umeå, så vi har hyrt in grabbarna på lunch hos farmor.

Kan nog bli en hyfsat bra helg i alla fall, även om denna dagen mest gått i tristhetens tecken.

1 kommentar:

  1. Ja visst blir man glad när det är bestämt att man ska göra något tillsammans och sen ändrar sig karln i huset i sista sekunden. Sånt kan göra mig vansinnig, fast jag börjar bli van.
    Vad synd att Ni inte fick ihop ett helt gäng så att Ni fick fara iväg på Dansbandskampen.
    Prata med din syster i torsdagskväll. Nackdelen med att blogga är att hon vet allt så man har inget att berätta om. Men vi hade ändå samtalsämnen som räckte i nästan en timme :)
    Ska börja bearbeta Kricken så att vi någongång framöver kan åka och hälsa på Er i Landön, han som hittar dit :)

    SvaraRadera