8 november 2008

Ingen särskild dag

Jiissess - vilket styrelsemöte! Högt och lågt, seriöst och tokroligt, åsså lite köttbullar och frukstund på det! (Översättning för den oinvigde: en öl innehåller lika mycket kalorier som 10 köttbullar och vin är ju helt enkelt koncentrerade vindruvor!) Åkte in på kontoret och jobbade några timmar till, så det han bli eftermiddag och nästan mörkt innan jag kunde ta min efterlängtade promenad.

Besökte även nyblivna mamman - fascinerande vilken förvandling hon genomgått! Så lugn och harmonisk och formligen strålar av förnöjsamhet! Så fick jag hålla lill-stårschan och med det så kom ju tårarna, förstås.

När jag senare på kvällen lagt in killarnas jultidningsorder upptäckte jag att en av beställningslistorna saknas. Rusade ut i verksta'n för att kolla om det följt med pappers-skräpet - men LG hade redan hunnit elda! Gissar att vi kommer att stå här på julafton med ett antal böcker som vi inte lyckats spåra någon beställare till. Jippiie!! Som tur är har barnen bestämt sig för premier som hela familjen får nytta av, så vi får väl se det som en delbetalning av de prylarna och sedan blir det böcker i julklapp till alla vi känner och några till....

Idag har vi mest varit lite matta i pälsen och det är killarnas tur att vara förkylda. Tackade av den anledningen nej till middag i Gräftåvallen. Familjen H blir uppe där i minst 14 dagar över jul, så vi får se till att umgås desto mera då. Var på städparty hos grannen (tror ju knappt det är sant själv!!) och till sta'n så att barnen kunde panta burkar. Eric hann bli supersur tre gånger för att han inte fick köpa sitt 154:e gosedjur för alldeles för mycket pengar. Handlade pizza på vägen hem, orkade bara inte laga mat, kollade dansbandskampen och nu längtar jag bara efter att få krypa till sängs i hyfsad tid för en gångs skull.

2 kommentarer:

  1. Nulla dies sine lineanovember 09, 2008

    Jag tycker mej notera vissa trötthets täcken i slutet av din blogg, vilket är posetivt för det tyder på att du inte är en alien iaf... Jag förstår att det kom en tår när du höll i den lilla flickan, men, nihil lacrima citius arescit !!! Har du lagt funderingarna på att adoptera en liten asiattjej på hyllan? Själv har jag slösat bort tid med världens meningslösaste jobb, nämligen att byta sängkläder på den där andra sidan av min dubbelsäng. Har funderat på att skaffa 4 lika bäddset, så kan jag alltinera mellan 3 av dom och plasta in det 4:e. Det skulle spara både tid,pengar och miljö!!! Ha en trevlig dag. Kram

    SvaraRadera
  2. För att adoptera bör man vara två om det - och mannen i mitt liv är stenhård på den punkten; absolut Nix!

    Ser den inplastade sänghalvan framför mig - men vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta....

    SvaraRadera