5 november 2008

Tokjobbarvecka

Har en sådan där galen vecka, med tokmycket jobb på såväl dagtid som kvällstid. Möten och träffar och tusen saker som skulle varit klart igår, helst, men det hann jag förstås inte heller.....

Körde ett "race" med info för 7:or igår igen, och är helt ställd av det faktum att tjejerna överlag verkligen inte säger ett knyst. Undra på att jag blev utslängd ur klassrumet på högstadiet och gymnasiet - kan ju defintitvt inte ha passat in i normen som tyst och beskedlig flicka.

Sedan jurymöte för Guldstjärnan - mina favoriter vinner!!! Och jag får inte säga vilka de är - hihi....

På kvällen bar det av till byn vid gränsen (14 mil t o r) på en marknadsföringsträff med fiskevårdsföreningen där. Trevligt som alltid, men som vanligt känner jag att jag kan för lite och räcker inte till som jag önskade.

I dag har det varit fullt kör precis hela dagen. Eric har varit sjuk och fick klara sig själv hemma - det gick bra. Hemlagad älg-köttsoppa till middag - det är grejor det jämfört med norsk Sodd! Slapp ett möte i kväll,som blev sjutet på framtiden, så nu hinner jag kuvertera utskicket för Almåsa AK. Och prova skriva en pressrelease om resan till Dansbandskampen med Jannez den 22-23 november. Lite nervöst om vi inte får ihop 30 resenärer - är ju mina sparpengar som står på spel den här gången!Hoppla!

I morgon blir det styrelsemöte med övernattning - brukar vara rätt mör efter en sådan historia, så ledig fredag känns inte fel. Får bli en promenad då - fattar inte hur folk bär sig åt som hinner träna????

4 kommentarer:

 1. Nulla dies sine lineanovember 05, 2008

  Men om du sover två timmar i stället för tre, då skulle du nog hinna med lite träning också... Du behöver ju ändå ingen skönhetssömn! Ingen träning heller, för den delen. Kram

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du som håller på med allt möjligt!! Är övertygad om att det uppskattas av andra fast man sällan får höra det. Jag har inte fått nåt svar än om Dansbandskampen än men det kanske kommer... ska träffa lite "dansfolk" i Vemdalen. Ska roa mig där i helgen!! =)

  jag vet inte än om jag ska sälja mina halsband... kanske. jag hör av mig isf. Någon speciell färg du hade tänkt dig?
  kram

  SvaraRadera
 3. Det var jag Lina som skrev det förra inlägget, men det förstod du nog...haha

  SvaraRadera