24 november 2008

Iskall måndag

När jag kom på jobbet, som vanligt några minuter försenad till det avtalade mötet, var hela byrån totalt utkyld. Jag menar värre än vanligt. Vi fick ha mötet inne på caféet och S kom med kaffe för även där var det kyligare än vanligt. J satte genast igång att ringa runt och försöka jaga ifatt någon vaktmästare. Till slut fick hon tag på en som hade tid . Då var det 8 grader inne hos oss! Som tur var hittade han felet och vid 15-tiden på eftermiddagen kunde jag äntligen glida ur min täckkjol. Brrr!

Har, av förklarliga skäl varit lite svårt att jobba idag, men jag har ändå fått en del gjort. Inte det som jag planerat, visserligen, men ändå! I morgon blir det Norge och möte om Fiskevägen - undrar vad vi ska ta och göra med den?

Anmälningarna till upptaktslägret i Bydalen i början av december har börjat rulla in. Blev jätteglad idag, när en mamma till anmälde sig. Inte för att jag har något emot pappor, men det kan ju bli lite väl mycket av det goda... Gäller bara att hålla tummarna för att de får lite mer snö nu också, ännu räcker det visst inte till något träningsläger i alla fall.

Killarna var på skytte ikväll. Det är så skönt att kunna lämna dem några timmar utan att behöva vara med och engagera sig. Tror det är bra för dem också att inte mamma är med och bryr sig precis överallt. Pratade ihop mig med några andra föräldrar, så till helgen ska vi nog prova att göra ett ryck med hockeyplan. Vore ju kul om vi kunde få till en is som går att åka på i år.

Har plockat med mig lite hem av det där jobbet jag inte hann. Skulle verkligen behöva fixa det ikväll, men här är sjukt stora högar med ovikt och ostruken tvätt, otvättade "adventslakan", odiskad disk och andra saker som föräldrar i mer "normala" familjer prioriterar framför att krypa ner i soffan med en godispåse och Mamma Mia på DVD, alternativt ta en promenad alldeles själv i den kyliga, men vackra vinterkvällen.

5 kommentarer:

 1. Men du gör juh så mycket annat som är roligare än att städa. Jag gör juh aldrig något kul. Måste försöka hitta på något att göra som inte har med hushållet att göra. Men det är svårt för min tid räcker inte till. Hur bär du dig åt?

  SvaraRadera
 2. Ehh.. jag städar inte, jag diskar sällan och mest i maskin. I stället vadar vi i dammråttor, grushögar och annan skit. Sover lite för lite egentligen och snöskottningen sköter Felix med fyrhjulingen numera.....

  Vårt hem är ett hem i förfall - men ett ananrs rätt så trevligt sådant!

  SvaraRadera
 3. Nulla dies sine lineanovember 24, 2008

  Nu du Anneli har jag i princip planerat klart min överrasknings kidnappning. Det är bara några små detaljer som återstår för en lyckad helhelg. Som lite mod till att genomföra det tex. Vad är tanken bakom att skapa en kille med så briljanta och tokroliga idéer om man inte ger honom stake att genomföra dom??

  Men håll med om att minst en person skulle bli ganska förvånad.

  SvaraRadera
 4. Ja. lite mer mod til folket skulel inte skada. Har fortfarande inte riktigt smält att du bara inte vågade dansa med mig....

  Ofarligare än mig finns ju bara inte !

  SvaraRadera
 5. Nulla dies sine lineanovember 26, 2008

  Nää, att få dans med dej är bara för stort och ohanterbart för en yngling som mej. Har ju lite komplex för att jag inte dansar så bra. Fast nu på äldre dar börjar man att ångra det man missat och gråta över den spillda mjölken. Jag hade ju för tusan träffat hon den där kvinnan kvällen innan vi åkte och var i en annan dimension innan jag kom till sans med det också. Men då var dansen så att säga redan slut. Jag kommer inte att banga en gång till. Trust me

  SvaraRadera