5 januari 2009

Bowling for birthday

Äntligen fick Eric ta med sig några av sina klasskompisar till sta'n för att bowla, äta hamburgare och tårta med anledning av hans födelsedag i oktober!!! P & A följde också med - tack för det, så att någon slog LG - annars blir han ju så där himla stöddig!
Det är rätt intressant att studera det här grabbgänget, hur lika men ändå olika de är. Hur någon på ett självklart sätt intar ledarpositionen, någon annan hela tiden pockar på uppmärksamhet genom allehanda påhitt och ytterligare någon annan är så trygg i sig själv att inget kan påverka honom alls.

På Max funderade jag och P över hur det egentligen är att vara en 5-barnsfamilj, komma ihåg hur alla vill ha sina hamburgare, veta vem som behöver gå på toa och hur man får plats i bilen. Vi "bestämde" att jag kunde ju gärna få låna ett valfritt antal barn från dagis/fritis någon helg för att prova på och riktigt gotta mig i att ha många barn, i alla fall ett tag. LG lovade på stående fot att han har busskörning den helgen - om han så ska köra tomt!

När vi skjutsat hem alla barn (lite otäckt nästan med storm på fjället!) värmde vi Ostfondue med en skvätt Kirsch och njöt i fulla drag. Sedan kom familjen O på besök och hjälpte oss äta upp resterna av tårtan. Nu sover barnen, Eric har feber och är förkyld igen och Felix längtar minsann inte till skolstart med tidiga morgnar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar