19 januari 2009

Kuliga killar

Hann ju med lite mer sport igår kväll innan läggdags - sprintstafetterna i Whistler. Tjejerna i all ära, men roligast var nog ändå grabbarnas glädjeyttringar och humor! Tänkte främst på Robin Bryntessons svar på frågan varför de cyklade mellan sträckorna "I'm always out cycling, as we say in Sweden". Så klockrent och med sådan självdistans när man vet hur hans senaste fågeljaktstur slutade!

2 kommentarer:

  1. nulla dies sine lineajanuari 19, 2009

    Var det han som "tylle bort sä" och höll på mest hela dagen med att hitta tillbaka? Det är en helt underbar tid nu med allt på tv. Jag och J planerar dagen efter sporten. Han är också grymt intresserad av det mesta medans M är lite mindre sportgalen. Men det hinner väl ändra sej. Han är ju bara 8 än. Med det väder som var i helgen kändes det rätt okej att sporta på tv. Vi lyckades få i gång skoter liket så det blev en liten sväng, men det är inte direkt början av april väder. Men det blir bara bättre nu för varje dag. I 5 månader till, för sen vänder det och går mot mörkare tider. Det rullar på

    SvaraRadera
  2. Var inte för säker på att M blir sportintresserad du! Det fiins visst killar som inte är det - fråga mig som vet - jag bor med 3!!!

    SvaraRadera