18 januari 2009

Sport, sport, sport - fast mest på TV

Det gick kanonbra att sätta näten i backen igår - även om det inte var min förtjänst. Vi kom dit väldigt sent eftersom här var rena citronkriget på morgonen. Som tur var hade två föräldrar till samma tidsperspektiv som vi på en lördag, så när de andra tog fikapaus fortsatte vi! Vi var klara runt ettiden och hade sedan två timmar till friåkning. Eric och Felix hittad en kompis som de åkte med på egen hand i backen och på så sätt var nöjda att hålla ut längre än vanligt. Jag hade glömt ta rödingen ur frysen, så på hemvägen svängde vi förbi affären och köpte lite fisk i tärningar - smidigt till fisksoppan vi i stället gjorde till middag.

Idag har jag bara städat, tvättat och lagat mat varvat med att kolla slalom, skidskytte, störtlopp, längdåknings VM special och sprättat en trasig dragkedjan ur Erics jacka. Har inte tagit mig längre än till tvättstugan och källaren, så en promenad vore verkligen på sin plats. Hade ju tänkt ta en tur med längdskidorna, men just idag bidrog latheten och vädret till att det var roligare att titta på dem som verkligen kan!

Ett litet "Halleluja" är också på sin plats - Felix har gått och lagt sig självmant utan tjat två kvällar i rad!!

1 kommentar:

  1. Jag har lyckats missa all sport i dag. Såg lite av hockeyn i går kväll men det var så deprimerande att jag inte såg klart å lika bra var juh det när matchen sluta 5-3 och vi fortfarande ligger under slutspelsstrecket. Tragiskt måste jag säga. Tycker att dom ska ta och skärpa till sig MoDo.

    SvaraRadera