13 januari 2009

Tjugondag Knut

Och pappas födelsedag, så vi tände ljus vid kvällsfikat, för det som skulle kunna ha varit hans åttioårsdag. Julen är så gott som utstädad - gardinerna hänger kvar och sedan lär vi väl hitta bortglömda och missade tomtar fram till midsommar i vanlig ordning.

På jobbet har allt tagit vid där jag slutade före jul - märker att jag glömt och missat en massa, som jag måste kolla upp igen nu. Lite varningsklocka, kanske. Var nog lite för rörigt i min skalle före jul - tur att det känns mycket bättre nu!

Lyckades lura med killarna på en skidtur med dödsförakt på elljusspåret i kväll. Jo, det hade frusit på. Stenhårt. Mitt favoritföre, för man behöver ju inte anstränga sig och i utförsbackarna går det fort som.... Felix har samma galna fascination som jag för att släppa på med löparskidorna i isbackarna. Eric lyckades dessvärre vurpa rejält, och sedan var ju hans åkglädje som bortblåst. Så varv no 2 åkte jag själv och lämnade dem att harva på lillspåret. Tänk att man kan göra så nu, så stora är de!

Igår när jag kom hem från styrelsemötet med alpina klubben hjälpte jag LG att skriva lite fakturor, så vi missade den enda TV-serie på senare tid som jag faktiskt kan säga är en som jag gärna följer; Californication. Något så galet och skruvat, så långt från min vardag och mina ideal som det går att komma - och ändå så totalt befriande, roligt och charmigt! T o m LG kan tänka sig att titta - men så är ju Hank en kille helt i hans smak, lite av en idol kanske man skulle kunna säga.

4 kommentarer:

 1. tänker på er idag, mamma hälsar och säger att hon tänker också på er....

  SvaraRadera
 2. Tack! Skulle tro att hon tänker en aning på sin "extrapappa" Ivar också. Jag hoppas hon vet hur speciell hon var för honom!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Visste att det var något speciellt med den här dagen men kunde inte för mitt liv komma på vad det var. Nu vet jag. Stor kram till Er alla och hoppas att det gick bra för Eric när han ramla. Här har det också frusit på, tur att jag var förutseende och gick ut och kasta sand och snö överallt på gårn tidigare idag.

  SvaraRadera
 4. Ja då det vet honn och han saknar er allihopa jättemycket ni får åka ner till henne i sommar nu när hon har mer plats i sitt hus..

  SvaraRadera