29 januari 2009

Utbetalningskort

Eftersom jag inte klarat av att göra mig av med pappas gamla Volvo, så har jag gjort någon slags egen uppgörelse om att i alla fall bara ha en bil åt gången påställd. Så sommartid är Volvon reservbil och jag kör mest Audi eller MC till jobbet. På vintern reggar jag in Forden, som har bättre vinterköregenskaper än Volvon och dessutom ett takräcke för skidorna vi fraktar fram och tillbaka och hit och dit hela tiden.

För ett litet tag sedan fick jag tillbaka pengar på såväl fordonsskatten som försäkringen för Volvon - på utbetalningskort! Så omständigt och onödigt. Slår vad om att banken tar duktigt betalt för att lösa in dem och jag vill ju bara ha dem på mitt konto! Vet att jag fyllt i mitt kontonummer ett antal gånger med vädjan om att få pengarna insatta där - men det verkar ju inte hjälpa. Suck! Just nu behöver jag ju de där slantarna också för att lösa ut revybiljetterna med tillhörande hotellövernattning. Och aldrig passar mina tider med bankens öppettider....

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det konstigt att man trots inlämnade uppgifter alltid får dessa förbaskade utbetalningsavier som i regel är dyrare att lösa ut än vad man får tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Men preciiis min mening!

    SvaraRadera